Salata de pui cu ciuperci

de epurasha2bb in Salate, 11 Noi 2010 | 8195 vizualizari

 

una dintre preferatele mele!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui de curte sau de gaina gatit(fiert/copt) fara piele sau os;
  • 10 ciupercute champignion proaspete;
  • 1/2 ardei gras rosu ;
  • pt.maioneza speciala:
  • 1 galbenus crud,
  • un galbenus fiert tare,
  • o felie groasa de cartof fiert,
  • 1 lingurita mustar,
  • o lingurita zeama de lamaie,
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat fin,
  • 3 graunti de usturoi.
  • sare,
  • piper negru,
  • ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu ciuperci:

Se toaca marunt pieptul de pasare , ardeiul, ciupercile si usturoiul.Ciupercile si ardeiul se calesc impreuna in tigaie cu 1 lingurita mica  de ulei si un praf de sare.Apoi se scot si se lasa sa se raceasca.

Facem maioneza amestecand ingredientele mentionate (in afara de usturoi si patrunjel care se adauga ultima oara) cu ulei putin cate putin.Se amesteca apoi pieptul tocat cu ciupercile si ardeiul si se adauga maioneza cu usturoiul si patrunjelul.Se serveste pe painica prajita.Mie imi place mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (25)

luminita20_2006 1

13.11.2010, 09:36

arata foarte foarte bine

lilik 1

13.11.2010, 10:14

ce bun ce bun

epurasha2bb 1

14.11.2010, 19:19

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu maioneza